dgz Οκτώβριος 18, 2017 0

Δελτίο τύπου 02-06-2009

ΝΕΑ ΤΟΥ Κ.Σ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων στον  Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη, παρουσία των δύο Αντινομάρχων κ.κ. Κοτρώνη Κων/νο και Μιχαλάκη Χρήστο. Οι δύο πλευρές ανέπτυξαν έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, καταθέτοντας προτάσεις, προβληματισμούς και ιδέες για την καλύτερη χρηστικότητα του Κυνηγετικού Συλλόγου ως εργαλείο και μέσο κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης. Κοινή διαπίστωση ήταν η αναγκαιότητα της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, όχι μόνο του Κυνηγετικού Συλλόγου, αλλά και του Νομού κατ’ επέκταση.

Στην συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τον Δασάρχη Τρικάλων κ. Γιαννίτση Δημήτριο – τον Διευθυντή Δασών κ. Κουτσονάσιο Χρήστο και τον Υπεύθυνο θήρας κ. Καλόγερο Δημήτριο.

Σε πνεύμα αλληλοκατανόησης – αλληλεγγύης και υπηρεσιακής σχέσης, τέθηκαν θέματα που αφορούν το κυνήγι – την οργάνωση – την θηροφύλαξη – τον εμπλουτισμό των βιοτόπων – την ύπαρξη του θηραματικού πλούτου και της αμοιβαίας συνεργασίας του Συλλόγου με την προϊστάμενη αρχή – που είναι το Δασαρχείο. Με την επίσκεψη αυτή διαπιστώθηκε, ότι η σχέση του Συλλόγου με το Δασαρχείο, μπαίνουν σε νέες βάσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ρουσιαμάνης Χρήστος δώρισε στον κ. Νομάρχη – στους Αντινομάρχες – στον κ. Δασάρχη – στον κ. Διευθυντή Δασών και στον υπεύθυνο θήρας – ως ενθύμιο από μία μπλούζα και ένα καπέλο του κυνηγετικού Συλλόγου.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Μεσσιακάρης Απόστολος και ο Κοσμήτωρ κ. Παπαδημητρίου Νέστορας μαζί με την κ. Γιούλη Στεργιοπούλου τη θηραματοπόνο της Ομοσπονδίας μας η οποία έχει αναλάβει να εκπονήσει πρόγραμμα και καταγραφή θέσεων για αύξηση του θηραματικού πλούτου μέσο απελευθέρωσης και εμπλουτισμού των θηραμάτων.
Τέλος το Δ. Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων – κοινοποιώντας μέρος από τις προγραμματικές του εξαγγελίες – γνωστοποιεί στα μέλη του ότι αποκαθίσταται σταδιακά οι σχέσεις με την Ομοσπονδία και ότι υφίσταται η επισκεψιμότητα των Ομοσπονδιακών θηροφυλάκων στα γραφεία του Συλλόγου, ενώ εντείνεται η θηροφύλαξη με συνεργία μελών του Συλλόγου των Ομοσπονδιακών και Δασαρχείου.

                                                                                      Από το Δ.Σ. 

 

Tags: