dgz Οκτώβριος 18, 2017 0

Δελτίο τύπου 03-02-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες βράδυ 2 Φεβρουαρίου 2017 ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του GALLERY ART HOTEL εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα χρονιά μαζί με όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος για το κυνήγι. Εκεί βρήκαν την ευκαιρία οι κυνηγοί να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν μεταξύ τους για τον απολογισμό κάρπωσης θηραμάτων καθώς και διάφορα θέματα που αφορούν το χόμπι τους. Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Μηλίτσης ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους στους ίδιους και στις οικογένειές τους να έχουν Υγεία, Δύναμη και Ευημερία, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς και στάθηκε στις δράσεις που θα αναπτυχθούν φέτος, παράλληλα δε μίλησε για το έργο του Συλλόγου που εκτός το φιλοθηραματικό είναι και κοινωνικό. Επίσης τόνισε ότι ήταν μια αναίμακτη χρονιά γεγονός ιδιαίτερα θετικό για όσους ασχολούνται με το κυνήγι, αναφέρθηκε στο σεβασμό που επέδειξαν οι Τρικαλινοί κυνηγοί απέναντι στο νόμο τηρώντας τους κανόνες του κυνηγιού καθώς επίσης και στο περιβάλλον.
Κατόπιν έγινε απονομή με τιμητικές πλακέτες στους παλιούς κυνηγούς κ. Γκιτέρσο Κων/νο, κ. Γκουζιώτη Βασίλειο, κ. Ζαραμπούκα Χρήστο, κ. Νταϊλιάνα Χρήστο, κ. Παναγιώτου Θωμά, κ. Παπαναστασίου Αναστάσιο, κ. Σάρρο Νικόλαο και κ. Τζερεμέ Αλέξανδρο για το ήθος, την πολύχρονη παρουσία και προσφορά τους στο Σύλλογο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο προϊστάμενος θήρας κ. Νικόλαος Μάνιος και ο υπεύθυνος θήρας κ. Δημήτριος Παππάς του Δασαρχείου Τρικάλων οι οποίοι απένειμαν και τιμητικές πλακέτες.
Το φλουρί της πίτας που αντιστοιχεί σε μια Γενική άδεια θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018 το κέρδισε ο κ. Χρήστος Νταϊλιάνης.
Επόμενη συνάντηση των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων θα είναι ο ετήσιος χορός με ημερομηνία και χώρο διεξαγωγής που θα ανακοινωθεί μέσω του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου.
Από το Δ.Σ.

Tags: