dgz Οκτώβριος 18, 2017 0

Δελτία τύπου 22-01-2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ
Στο αδιαχώρητο από κόσμο κέντρο «Αηδόνια» οι κυνηγοί είχαν την τιμητική τους μιας και άφησαν για λίγο τα σκυλιά και τα όπλα και συγκεντρώθηκαν να κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση των μελών του Δ.Σ.
Ξεκινώντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Ρουσιαμάνης Χρήστος ευχήθηκε υγεία προσωπική, ευτυχία, κυνηγετική αλληλεγγύη και η νέα κυνηγετική χρονιά να είναι πλούσια σε θηράματα. Στόχος του Συλλόγου επεσήμανε είναι η ανάπτυξη της παιδείας των κυνηγών με σεβασμό στο περιβάλλον και τους νόμους που διέπουν το κυνήγι ενώ έκανε και ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς ενώ στάθηκε και στις δράσεις που θα αναπτυχθούν φέτος. Επιπλέον στάθηκε στην αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς, Ομοσπονδία, Δασαρχείο κ.λ.π.
Ακολούθησε βράβευση δεκατεσσάρων (14) «παλαιών» κυνηγών οι οποίοι σφράγισαν την πορεία του Συλλόγου με την παρουσία τους ενώ δεν έλειψε και ο χορός όπου οι παλαίμαχοι έδειξαν την χορευτική τους δεινότητα. Ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου τυχερός της βραδιάς ήταν το μέλος του Συλλόγου Μωϋσής Αθανάσιος όπου κέρδισε μια Γενική άδεια για τη νέα χρονιά.
Από το Δ.Σ.

Tags: