dgz Οκτώβριος 18, 2017 0

Δελτίο τύπου 14-07-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 σε μια σεμνή τελετή, η παραχώρηση δωρεάν εξοπλισμού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων για το τμήμα διάσωσης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Μηλίτσης Πέτρος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ρουσιαμάνης Χρήστος, ο Γεν. Γραμματέας κ. Καταραχιάς Γεώργιος και αντιπροσωπεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Παπαπολύκαρπο Γεώργιο.
Παίρνοντας τον λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου είπε: «Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων και του Συλλόγου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας αποφάσισε να αγοράσει με χρήματα των Τρικαλινών κυνηγών για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων και ειδικά για το τμήμα διάσωσης μια σειρά υλικών. Πολλές φορές η Υπηρεσία σας χρειάστηκε να επέμβει για την διάσωση κυνηγών-μελών του Συλλόγου καθώς και συμπολιτών μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο για να εκφράσει τις ευχαριστίες του σας δωρίζει τον εξοπλισμό. Συγχαίρουμε το Σώμα για το λειτούργημα που επιτελεί και εύχομαι να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό όλων.»Ανταπαντώντας ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είπε, ότι η ευγενική προσφορά τιμά όλους τους Πυροσβέστες που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και αυξάνει το εθνικό φρόνημα. Ο εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί σε επιχειρήσεις διάσωσης που δυστυχώς στην περιοχή ευθύνης μας δεν είναι λίγες. Επίσης αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνδρομή των κυνηγών, με την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή τους, μόλις αντιληφθούν μια πυρκαγιά κατά τις εξορμήσεις τους στην ύπαιθρο ενώ καταλήγοντας είπε, ότι μεταφέρει τις ευχαριστίες του Αρχηγού του Σώματος προς το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου.
Από το Δ.Σ.

Tags: